Welkom op de website van Elegant! Ik ben Vicky en ben in 2007 afgestudeerd als kapster en nagelstyliste. Mijn nagelopleiding heb ik gedaan via een intensieve cursus bij Professionails, één van de bekendste producenten van nagelproducten. Na één jaar opleiding en verschillende aanvullende cursussen behaalde ik dan mijn diploma. Ondertussen was ik ook reeds begonnen met een opleiding tot kapster. Dit heb ik drie jaar gedaan via avondschool in het CVO te Aalst.

Nadien ben ik dan begonnen als kapster bij het bekende kapsalon “Alain’s haargalerij” te Meerbeke Ninove. Via de hulp van mijn collega’s en verschillende cursussen bij L’oréal heb ik mezelf vervolmaakt in de kapperswereld. Hier heb ik drie jaar gewerkt en intussen was ik ook als bijberoep gestart als nagelstyliste bij mij thuis onder de naam El-nails.

Ik kreeg echter meer en meer werk en heb dan besloten om mijn grote droom waar te maken en een eigen kapsalon en nagelstudio op te starten in een moderne en mooie ruimte. Een zoektocht bracht mij bij een winkel in de Poortstraat te Liedekerke waar mits veel aanpassingen wel iets van te maken viel. Ik was meteen verliefd op de ruimte en de locatie en zo werd Elegant geboren.